Om VOETMANN24

Niklas er født ind i en familie, som altid har flirtet med motorsporten.

Bedstefar, Niels Voetmann, er fra den årgang hvor man stadig kunne køre på Roskilde Ring og de fleste baner var jordbaner, dengang hvor opfindsomhed betød meget, for mulighederne for at vinde.
Dengang foregik det på hjemmetunede knallerter og konkurrenterne var både royale og kendte musikere.
Niklas’s far, Claus Voetmann, har deltaget i folkeræs og road racing, begge dele på amatør plan, men stadig med en stor passion for sporten.

Niklas Har formået, at bringe det hele et stort skridt videre, har gået hele vejen fra bunden, med gokart og til toppen, DTC 2018. Men med opbakning fra hele familien, stopper det ikke her, sigtet er stillet ind på udlandet og ambitionerne er store. 

Le Mans 2024.

Historien startede i 2007, med noget som bare skulle prøves, men blev til meget mere end det.
Det gik fra at være en almindelig interesse til, at være en identitet og en dannelses rejse, som er endt ud i at Niklas, i en alder af, 22 år har haft 10 års jubilæum og har sigtet stillet ind på en international motorsports karriere.

De første 6 år gik med gokart, hvor kronen på værket var to mesterskaber og en 4. plads til NM 2013. Det var også det år hvor læringen, fra de foregående år, blev sat sammen til hurtighed og intens vindermentalitet.
I 2014 går starten til, karrieren i ”de store” biler. Niklas startede i Yokohama 1600 med en 11. plads i DM. Året efter startede han med at vinde 1. heat i åbningsløbet og denne trend fortsatte hele sæsonen, hvor kun sort uheld, frarøvede Niklas sin DM titel.

I 2016 kom der en ny dreng i klassen, FDM Sport, en danskbygget formel bil, som tiltrak flere danske profiler med international erfaring, fra gokart sporten også i den klasse var Niklas toneangivende, med flere podieplaceringer og vinder af jubilæumsløbene, på både Ring Djursland og Jyllandsringen.
2017 stod på Yokohama Supercup. En sæson der startede med forbedring af banerekorden på Jyllandsringen, ikke mindre en 3 gange, samt heat med podieplacering og slutteligt på toppen af podiet som afslutning på weekenden. Dette fortsatte hele sæsonen og kun tekniske defekter gjorde at det blev til en 2. plads i DM i stedet for at stå som vinder.

I 2018 blev skridtet op i kongeklassen taget. Niklas skrev kontrakt med Jan Magnussens racerteam. Denne sæson blev en sæson med meget blandede resultater, men hvor der hele tiden kunne spores forbedringer og hvor Niklas glimtvis havde mulighed for at vise sit talent. Største boost i året var Peter Collins, tidligere medejer af Lotus’s F1 team, samt tidligere teamchef hos Williams F1 team. Peter fungerede som kørercoach for blandt andre Niklas og udtalte at Niklas, med den rette støtte, havde talentet til en international karriere.

Hvor er Voetmann henne nu. Efter det turbulente år 2018, skulle der ske nogle andre ting og der stod der heldigvis to personer klar i kulissen, med en udstrakt hånd.

De herrer, Andi Debel og Lars Bo Sølvquist har været primusmotorer, i det der i dag bliver kaldt Voetmann24 og som er starten på en utrolig spændene og livgivende rejse frem mod Lemans 24H.
Aldrig har Niklas haft så stærkt et bagland, aldrig har han haft så gode sparringspartnere, aldrig har han været så motiveret og arbejdet så hårdt, samt troet så meget på projektet som han gør nu.
Derudover, bliver rammerne lagt for fremtiden, med hjælp fra en tidligere sponsorchef fra Aston Martin Racing, en ekspert i markedsføring, via mobiltelefoni og en webudvikler. Alle er nogen der ved hvad de snakker om og sætter overlæggeren højt.

Det vil sige, vi står så stærkt som aldrig før og målet kan ses for enden af langsiden.

Hvad er det VOETMANN24 er og hvorfor i vi interessante. Det er meget simpelt. Vi er interessante fordi vi får hård forretning til at gå hånd i hånd med de grundlæggende værdier som ærlighed, dedikation og ambition. Derudover har vi en frontfigur som kan sælge varen, både, på og uden for banen. Udover dette står der en hel gruppe bag ham, som sørger for at tingene til at lykkedes, vi ved alle hvilken retning vi skal i og vi arbejder som et team.

DERFOR

”THE BEST IS ONLY A STOP ON THE WAY TO PERFECTION”